Besøg en uddannelse – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Bacheloruddannelser > Bacheloruddannelser > Besøg en uddannelse

Besøg en uddannelse

Ved du om universitetet er noget for dig? Er den uddannelse, du overvejer, præcis som du forventer? Du kan komme helt tæt på KU, før du søger ind. Her har vi samlet nogle af vores tilbud til at besøge uddannelserne:

Studerende for en dag

Som studerende for en dag kan du opleve universitetet indefra og være med i faglige og sociale aktiviteter på en af de uddannelser, du overvejer. På flere af vores uddannelser kan du komme med til en forelæsning og tale med de studerende om uddannelsen.

Se alle uddannelser, der har "studerende for en dag" arrangementer på fokus.ku.dk (du kan filtrere listen ud fra de fag, der interesserer dig). 

3 dages praktik i uge 43 

Du kan komme i praktik 2 - 3 dage på mange af vores naturvidenskabelige uddannelser og finde ud af, om et studie på Københavns Universitet er noget for dig. Se mere om studiepraktik her.

Åbent Hus i uge 9

Hvert år i uge 9 holder vi Åbent Hus på alle bacheloruddannelser. Her kan du besøge uddannelserne og tale med studerende og studievejledere, høre faglige oplæg og opleve universitetet indefra. Alle Åbent Hus arrangementerne annonceres fra omkring årsskiftet. Se film og læs mere om, hvad Åbent Hus er.

Fokus.ku.dk

Uddannelserne på KU tilbyder foredrag, skoletjenester, øvelser og meget andet. Se alle de faglige tilbud fra uddannelserne på fokus.ku.dk.

Spørg studerende på Instagram

Studerende på Instagram deler deres erfaringer og svarer på spørgsmål om studiet. Hver uge overtager en ny studerende profilen. Følg de studerende på Instagram.com/kustudieliv og spørg om stort og småt.

Hvis du ku' spørge en studerende 

Se hvad studerende fra det sundhedsvidenskabelige fakultet svarer, når de bliver spurgt om bøger, fester, job, udlandsophold og en typisk dag på studiet. 10 gymnasielever har stillet spørgsmålene for dig.

De studerende fra de naturvidenskabelige uddannelser svarer på spørgsmål om læsemængde, undervisning, fritid og studieliv.