Mød studerende – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Datalogi > Mød studerende

Mød studerende på Datalogi  

En datalogiuddannelse åbner mange døre og giver dig en bred vifte af fremtidsmuligheder. Her kan du møde en række nuværende og tidligere studerende, som fortæller om datalogistudiet og studielivet på DIKU (Datalogisk Institut, Københavns Universitet) og giver dig et indblik i deres fremtidsdrømme.

Trine: Erfaring er ikke nødvendig

I gymnasiet var Trines yndlingsfag Matematik, men hun havde svært ved at finde ud af, hvad hun skulle bruge det til. Kort før ansøgningsfristen valgte hun derfor at springe ud i et for hende uudforsket terræn og give datalogifaget et forsøg.
Læs hele artiklen

Mads og Rasmus: Datalogi åbner døre

Mads og Rasmus læser på 1. år af datalogiuddannelsen på KU. De har forskellige drømme for fremtiden, men er alle tre glade for alle de muligheder en datalogiuddannelse åbner op for.
Læs hele artiklen

Benjamin: Datalogi er meget mere end programmering

Benjamin Rotendal har netop afsluttet 2. år af bacheloruddannelsen i datalogi på Københavns Universitet. Han er vild med uddannelsens teoretiske tilgang til datalogien og drømmer om en fremtidig forskerkarriere.
Læs hele artiklen

Alberte: Der er to jobs til hver

Alberte Thegler går på 2. år af bacheloruddannelsen i datalogi, og ser overordentligt lyst på fremtiden: ”Jeg kan blive lige, hvad jeg har lyst til. Man siger i IT-branchen, at der kun bliver uddannet halvdelen af det antal, der er brug for. Så der er frit valg på alle hylder”.
Læs hele artiklen

Mads: En åben dør til hele verden

Hvordan man skiller sin computer ad og derefter bygger den ind i en mælkekasse, kan Mads Wehlast Hansen svare på. Interessen for computere har ført ham til Datalogi på KU, hvor han er sikker på, at uddannelsen kommer til at åbne døre til hele verden.
Læs hele artiklen

Camilla: En datalogistuderende med bløde interesser

Camilla læser BA i datalogi ved KU. I modsætning til de fleste andre på studiet er hun mest interesseret i datalogiens "bløde" områder. Læs med og hør om livet som datalogistuderende, herunder betydningen af et godt studiemiljø, det at dumpe og det vigtige i at følge sine interesser.
Læs hele artiklen

 

LÆS MERE: Portrætter af to dygtige Ph.D. studerende på datalogi