Studiemiljø - Bachelor i jura – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jura > Studiemiljø

Studiemiljøet på jura

På jurastudiet har du gode muligheder for at engagere dig i et aktivt studiemiljø. I studiestarten møder du vores tutorer. De har udarbejdet et studiestartsforløb for dig, som ruster dig til jurastudiet.

Søndre Campus

I foråret 2017 flyttede Det Juridiske Fakultet til Søndre Campus. Campusområdet deler fakultetet med Det Humanistiske og Det Teologiske Fakultet.

Fakultetets placering på Søndre Campus - centralt lige ved Islands Brygge Metro

På Søndre Campus møder du undervisningslokaler med helt nyt inventar, og du har mulighed for at vælge mellem forskellige former for læsepladser, alt efter om du skal mødes med din studiegruppe eller fordybe dig i læsestof. En gruppe studerende har stablet den studenterdreven cafe, ParaKaffen, på benene. Den er placeret i et område på mere end 300 m2, som designes med udgangspunkt i de studerendes behov og ønsker.

Fakultetet har rigtig mange forskellige studenterorganisationer, som det er muligt at engagere sig i. Organisationerne arrangerer også debataftener, virksomhedsbesøg, fester, middage og seminarer.

I fakultetets bygning er der et stort atrium (med vindeltrappe) og videnscenter, hvor du finder bibliotek og informationsspecialister, lounge- og caféområde, læsesal, individuelle læsepladser, gruppelæsepladser, grupperum og arbejdspladser til op til 200 specialestuderende. Undervisningsfaciliteterne har helt nyt inventar, og der er gårdhaver og tagterasser.

Studielivet på KU

Hvordan er studielivet på resten af Københavns Universitet? Læs her om hvad sker der på universitetet, når du ikke har undervisning? Hvor du kan bo, få mere info om SU, studiejob og studierabatter osv.