Bachelor i kemi – Københavns Universitet

Bachelor i kemi

Verden står over for enorme udfordringer. Fremtidens problemer spænder fra globalt klima til personlig sundhed. Fra forurening over energimangel til ressourceknaphed. Med en uddannelse i kemi lærer du at levere løsninger.

"Mindre forurening, bedre medicin, grøn energi. Når jeg bliver kemiker, kan jeg faktisk være med til at skabe det, verden har allermest brug for. 

Maria Bech Poulsen, 26 år,

kemistuderende

Vi tilbyder en fleksibel, udfordrende og inspirerende kemiuddannelse, som ruster dig til at løse nogle af klodens største problemer. Som kemiker skaber du helt nye brændstoffer, kunststoffer, medicin og materialer. Du kan forbedre de eksisterende og analysere, hvordan de vil opføre sig, hvis de slipper ud i naturen.

Kemiuddannelsen er CITI IT-certificeret.


Leder, opfinder, underviser. Det kan du blive

Som uddannet kemiker kan du arbejde som leder, forsker og udvikler. Styre enhver form for laboratorium. Offentligt såvel som privat. I Danmark som i udlandet. Du kan undervise på universitet og gymnasium, rådgive i den offentlige administration.Eller du kan starte din egen virksomhed med de indsigter du tilegner dig på Kemiuddannelsen.

Klare karrierespor med specialiseringer. Eller ekstremt fleksibel kemiuddannelse:

Læs mere om uddannelsens faglige profil