Har du allerede truffet dit studievalg? – Københavns Universitet

Bacheloruddannelser > Dit studievalg > Har du allerede truffe...

Har du allerede truffet dit studievalg?

Jacob, studievejleder på KU, forklarer her, hvad der er vigtigt, du får styr på, inden du søger drømmeuddannelsen.

Du ved måske præcis, hvad du skal læse på universitetet. Men ved du også hvordan studiet er udformet? Hvilke fag du skal have på første år? På andet år? Hvordan er eksamensformerne? Hvad er det faglige indhold i de forskellige fag? Det er en god idé at undersøge, om formen på studiet passer lige så godt til dig, som emnet gør.

Selvfølgelig skal du vælge studie ud fra dine interesser, muligheder og hvad du gerne vil arbejde med bagefter, men det er også vigtigt, at du ser på sig selv og overvejer, om uddannelsen passer til dig.

Hvad er du god til? Hvordan kan du bedst lide at arbejde? Hvordan lærer du bedst? Hvad motiverer dig? Og hvordan passer det med det studie du har tænkt dig?

Der er mange måder, du kan undersøge studierne på. Du kan finde information om vores uddannelser her på siden og kommer du til Åbent Hus, kan du få et dybt indblik i studiet ved at snakke med både studerende og studievejledere. Kan du ikke komme til åbent hus, kan du komme lidt tættere på ved at følge os på Facebook og komme i kontakt med vores studerende, når de instagrammer på @KUstudieliv.

Gør en indsats nu, så du er helt sikker på at studiet matcher dig både fagligt og personligt.