Hvornår er der Åbent Hus? – Københavns Universitet

Kandidatuddannelser > Besøg uddannelserne > Hvornår er der Åbent Hus?

Hvornår er der Åbent Hus?

Har du en bacheloruddannelse eller en anden adgangsgivende videregående uddannelse? Og går du med overvejelser om, hvilken 2-årig kandidatuddannelse du vil læse videre på?

Klik ind på uddannelserne i listen herunder og bliv klogere på, hvordan du kan besøge fakulteterne og de enkelte uddannelser.

Hvor og hvornår på fakulteterne?

Åbent Hus på Det Humanistiske Fakultet

Der holdes Åbent Hus og informationsmøder på nogle af kandidatuddannelserne.
Se hvor og hvornår de enkelte arrangementer finder sted.

Åbent Hus på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Du har mulighed for at komme til Åbent Hus på nogle af kandidatuddannelserne på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Arrangementet finder sted torsdag den 22. februar fra kl. 15.00-17.30 på Center for Sundhed og Samfund.

Åbent Hus og studerende for en dag på Det Teologiske Fakultet

Kandidatuddannelserne i teologi og europas religiøse rødder på Det Teologiske Fakultet afholder ikke Åbent Hus, men du kan høre mere om afrikastudier til Åbent Hus på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet den 22. februar.

På alle uddannelserne har du desuden mulighed for at blive studerende for en dag. Find flere informationer under de enkelte uddannelser.

Åbent Hus på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Åbent Hus på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet