Hvornår er der Åbent Hus? – Københavns Universitet

Kandidatuddannelser > Besøg uddannelserne > Hvornår er der Åbent Hus?

Hvornår er der Åbent Hus?

Har du en bacheloruddannelse eller en anden adgangsgivende videregående uddannelse? Og går du med overvejelser om, hvilken 2-årig kandidatuddannelse du vil læse videre på?

Klik ind på uddannelserne i listen herunder og bliv klogere på, hvordan du kan besøge fakulteterne og de enkelte uddannelser.

Hvor og hvornår på fakulteterne?

Åbent Hus på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet holder Åbent Hus for nogle uddannelser torsdag den 23. februar 2017 kl.16.15-18.00. Her kan du få mere at vide om uddannelserne Global Development og Security Risk Managment.

NB. Du kan også komme til Åbent Hus på kandidatuddannelsen i Afrikastudier, som er på gæstevisit denne dag. Uddannelsen har normalt hjemme på Det Teologiske Fakultet.

Åbent Hus på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Torsdag den 2. marts 2016 er der Åbent Hus for alle kandidatuddannelser på SUND – fælles Åbent Hus-arrangement med bacheloruddannelserne.

Åbent Hus på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet holder Åbent Hus med informationsmøder om de naturvidenskabelige kandidatuddannelser fredag d. 10. marts 2017 kl. 14-15.

Åbent Hus på Det Humanistiske Fakultet

Der holdes Åbent Hus og informationsmøder på nogle af kandidatuddannelserne.
Se hvor og hvornår de enkelte arrangementer finder sted.

Åbent Hus på Det Juridiske Fakultet - Samfundsvidenskabelig jura

Der afholdes Åbent Hus på kandidatuddannelsen i samfundsvidenskabelig jura den 28. februar 2017 kl. 17.00-19.00 i lokale 9A.1.01 på Søndre Campus.

NB. Uddannelsen besøger også en række uddannelsesinstitutioner i løbet af foråret. Listen med uddannelsesinstitutioner opdateres løbende på siden.

Åbent Hus og studerende for en dag på Det Teologiske Fakultet

Kandidatuddannelserne i Teologi og Europas religiøse rødder på Det Teologiske Fakultet afholder ikke Åbent Hus, men du har mulighed for at blive studerende for en dag. Find flere informationer under de enkelte uddannelser.

NB. Du kan komme til Åbent Hus på Afrikastudier, når Det Samfundsvidenskabelige Fakultet afholder Åbent Hus den 23. februar 2017. Se mere under Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.