Specialiseringer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Biologi-bioteknologi > Specialiseringer

Specialiseringer

Du kan vælge mellem fire forskellige specialiseringer på kandidatuddannelsen i biologi-bioteknologi på Københavns Universitet:

Anvendt enzymologi (Applied Enzymology)

Her har du mulighed for at arbejde med anvendelsen af plantekulhydrater f.eks. som fødevareingredienser, lægemidler og biomaterialer. Fokus er på plantekulhydraters biologi og industrielle udnyttelse, samt hvordan de analyseres.

Læs mere om specialiseringen her

Bioprodukter (Bio Products)

Her lægges der vægt på den seneste og vigtigste forskning inden for moderne plantebiologi. Du får mulighed for at producere sammenhængende viden om komplekse biologiske systemer, som tidligere var svære at forstå.

Læs mere om specialiseringen her

Cellefysiologi (Cell Physiology)

Her arbejder du med og tilegner dig ekspertviden om levende celler – deres genetiske og strukturelle elementer, genetiske mekanismer og cellekommunikation.

Læs mere om specialiseringen her

Immunologi (Immunology)

Immunologi beskæftiger sig med menneskers medfødte og adaptive immunsystem. Her får du viden om sygdomme, der er forbundet med immundefekter, samt færdigheder i anvendelsen af immunologiske teknikker inden for den medicinske videnskab og biovidenskaben.

Læs mere om specialiseringen her