Ansøgning og optagelse - Kandidatuddannelse – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Psykologi > Ansøgning og optagelse

Ansøgning og optagelse

Følg nedenstående links for at læse om hvilke krav der gælder for, at du kan søge om optagelse, studieskift, overflytning og genindskrivning.

BEMÆRK
Det er ansøgers eget ansvar at søge rettidigt og i god tid. Det er kun ansøgninger der bliver sendt inden for fristen der behandles.


Vi anbefaler derfor, at du søger tidligst muligt efter Ansøgningsportalen er åbnet.

Adgangskrav

Se om du opfylder adgangskravene til kandidatuddannelsen her.

Uddannelsesgebyr for udenlandske statsborgere

Ansøgere med statsborgerskab fra lande uden for EU, EØS og Schweiz skal betale for kandidatuddannelsen. Læs mere om uddannelsesgebyr og betaling.

Studieskift og overflytning

Studieskift er når du allerede er indskrevet på en kandidatuddannelse, men ønsker at læse en anden kandidatuddannelse på samme eller et andet universitet.
Overflytning er når du allerede er indskrevet på en kandidatuddannelse og ønsker at læse den samme kandidatuddannelse på et andet universitet.
Ansøg om studieskift/overflytning

Genindskrivning

Genindskrivning er når du tidligere har været indskrevet på en kandidatuddannelse og ønsker at genoptage dine studier. Ansøg om genindskrivning

Meritstuderende

Kommer du fra et andet dansk universitet eller fra et andet fakultet eller institut på Københavns Universitet, kan du tage kurser eller samlede studieforløb som meritstuderende. Læs mere om meritstudier her.