Besøg en uddannelse

Ved du, om universitetet er noget for dig? Er den uddannelse, du overvejer, præcis som du forventer? Du kan komme helt tæt på KU, før du søger ind. Her har vi samlet nogle af vores tilbud til at besøge uddannelserne:

Åbent Hus i uge 9

Hvert år i uge 9 holder vi Åbent Hus på alle bacheloruddannelser. Her kan du besøge uddannelserne og tale med studerende og studievejledere, høre faglige oplæg og opleve universitetet indefra.

Studerende for en dag

Som studerende for en dag kan du opleve universitetet indefra og være med i faglige og sociale aktiviteter på en af de uddannelser, du overvejer. På flere af vores uddannelser kan du komme med til en forelæsning og tale med de studerende om uddannelsen. 

Se alle uddannelser, der har "studerende for en dag"-arrangementer på fokus.ku.dk (du kan filtrere listen ud fra de fag, der interesserer dig). 

3 dages praktik i uge 43

Prøv en uddannelse du overvejer, og find ud af om Københavns Universitet er noget for dig. På flere af vores uddannelser kan du som 3.g'er eller færdig student komme i 3 dages praktik. Studiepraktikken er onsdag-fredag i uge 43. Tilmeld dig på studiepraktik.nu

Fokus.ku.dk

Uddannelserne på KU tilbyder foredrag, skoletjenester, øvelser og meget andet. Se alle de faglige tilbud fra uddannelserne på fokus.ku.dk.

Følg studerende på Instagram

Hver uge fortæller en ny studerende om sin uddannelse på @KUstudieliv og svarer på spørgsmål om studiet. Følg de studerende på Instagram.com/kustudieliv og spørg om stort og småt.