Dokumentation og bilag 

Når du søger optagelse på Københavns Universitet, skal du uploade følgende dokumentation, uanset om du søger i kvote 1 eller kvote 2:


Universitetet skal kontrollere de oplysninger, du giver i din ansøgning. Vi har pligt til at politianmelde og annullere din ansøgning, hvis du mod forventning har brugt forfalsket eller vildledende dokumentation.

Navngiv din dokumentation

Navngiv dine bilag, så du senere kan kontrollere på Mit KU, at vi har modtaget alle dine dokumenter.

Navnet på bilaget må 
ikke indeholde underscore ( _ ) men gerne bindestreg (-), fx: Prøvebevis-mat-A eller "Arbejdsgivererklæring-plejehjem".

Eksamensbevis for videregående uddannelser

Hvis du har gået på en videregående uddannelse, skal du dokumentere alle beståede fag og kurser. Du må med andre ord ikke undlade at indsende dokumentationen. Det gælder, både når du søger i kvote 1 og kvote 2.  Dokumentationen skal vi bruge til at se, om du skal have merit for tidligere uddannelse.

Dokumentationen skal bestå af fagbeskrivelser og eksamensbeviser fra alle fag og kurser. Også eksamener fra Københavns Universitet skal du indsende dokumentation for.  

Hvis du kun kan dokumentere beståede eksamener med et print fra dit uddannelsessteds intranet, skal du sikre dig, at dit fulde navn og cpr-nummer står på printet. Står det der ikke, kan du skrive det på selv. Herefter skal du scanne og uploade dokumentationen på optagelse.dk.