Workshop om kvote 2 – Københavns Universitet

Workshop: Kvote 2 - godt i gang!

Kvote 2-workshoppen er startskuddet til din ansøgning og giver dig inspiration til, hvordan du kan forbedre dine muligheder for optagelse i kvote 2. 

På workshoppen vil du arbejde med dit CV, og med sparring fra andre ansøgere sætter vi fokus på dine erfaringer, og hvordan du får dem i spil til den eller de uddannelser, du vil søge ind på.


Hvad får du?

  • Sparring på dit CV og overblik over dine relevante erfaringer 
  • Inspiration til relevante aktiviteter fra dine medansøgere
  • Q&A med en erfaren vejleder fra Vejledning & Optagelse

Bemærk: Hvis du tidligere har deltaget i en workshop eller et SMS-forløb hos Vejledning & Optagelse, vil dele af programmet være velkendt for dig.

Forberedelse

Du skal forberede dig hjemmefra ved at læse på de links, vi sender dig. Du skal desuden medbringe dit CV i print til selve workshoppen.

Workshoppen bliver afholdt af en erfaren vejleder fra Vejledning & Optagelse. Under øvelserne vil du skulle sparre med andre kvote 2-ansøgere. Vær forberedt på, at du skal give og modtage konstruktiv sparring.

For at få bedst muligt udbytte skal du arbejde videre med øvelserne efter selve workshoppen.

Hvad får du ikke i denne workshop?

Du får ikke mulighed for at arbejde med selve teksten i den motiverede ansøgning, og vi ser ikke på dine tidligere ansøgninger. 

Veterinærmedicin og tandplejer har en anden optagelsesprocedure i kvote 2. Hvis du vil søge optag på en af de to uddannelser, er workshoppen ikke relevant for dig. 

Tid og sted

I efteråret/vinter 2018 afholder vi en række workshops på campus. Du kan tilmelde dig helt frem til dagen før afholdelse og vi har massere af pladser. Du kan derfor vælge lige præcis den workshop der passer til dig, uden at bekymre dig om der er plads.

Se datoer og tilmeld dig herunder. 

Dato Tid Tilmelding
6/11 - 2018 13-15 Klik her for tilmelding

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om kvote 2-workshoppen, er du velkommen til at ringe til os på 35 32 29 29. Se vores åbningstider her.