Sådan får du svar på din ansøgning

28. juli får du svar på din ansøgning om optagelse. Svaret får du i Mit KU

Sig ja tak til din studieplads inden 2. august

Bliver du tilbudt en studieplads på Københavns Universitet, skal du takke enten ’ja’ eller ’nej’ til studiepladsen via Mit KU senest 2. august.  Svarer du ikke inden for denne frist, mister du dit tilbud om studieplads.

Nej tak til studiepladsen

Hvis du ikke ønsker den tilbudte studieplads, skal du huske at takke ’nej’ via Mit KU hurtigst muligt og inden 2. august. Så har vi mulighed for at tilbyde pladsen til en anden ansøger.

Skal en anden svare for dig?

Hvis du ikke har adgang til Mit KU i svarperioden, kan du give en fuldmagt, så en anden person (3. part) på vegne af dig kan takke ’ja’ eller ’nej’ til studiepladsen.

Bemærk, vi må kun må udveksle oplysninger om dig i forbindelse med din ansøgning, hvis vedkommende har en fuldmagt, som du har underskrevet.
Læs om mere fuldmagt.

Information om studiestart

Et par dage efter du har sagt ja tak til din studieplads, får du adgang til KU-net, hvor du får al den information, du har brug for om studiestart på din nye uddannelse. Spørgsmål om introduktionsforløbet skal rettes til vejledningen eller tutorerne på den uddannelse, du er blevet optaget på.

Læs- og se film om studiestart på KU.