Studieliv

Årgangene på audiologopædi tæller cirka 38 studerende. Det betyder, at der er en hyggelig stemning og en god kontakt mellem de studerende. Miljøet er aktivt både socialt og fagligt. I fagrådet engagerer de studerende sig i faglige og sociale spørgsmål, og du kan også få indflydelse på fagudbuddet på uddannelsen. Det sociale liv blomstrer, for eksempel ved institutfesterne, som bliver holdt sammen med de øvrige studerende fra instituttets fag og ved specialefesterne, hvor nyudklækkede kandidater fejrer kandidaturet og fremlægger deres specialer.

Nordisk Kaffebar

Nordisk Kaffebar er det daglige samlingspunkt for alle studerende på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab. Her serveres - udover kaffe - the, kakao, guf, frugt, øl og god stemning til studievenlige priser. Der holdes fredagsbar i Kaffebaren ca. én fredag om måneden.

Introugen på uddannelsen

Hvornår skal jeg starte, og hvordan kommer jeg godt i gang med studiet?

Studielivet på KU

Hvordan er studielivet på resten af Københavns Universitet? Se film med studerende om hvad sker der på universitetet, når du ikke har undervisning? Hvor du kan bo, få mere info om SU, studiejob og studierabatter osv.