Åbent Hus – Københavns Universitet

Datalogi > Besøg os > Åbent Hus

Åbent Hus på SCIENCE

Her kan du møde alle SCIENCEs 23 bacheloruddannelser i boder og høre oplæg om dem, du kan få studievejledning, høre om regler i forbindelse med optagelse, og du kan høre om dine muligheder for at komme på udveksling i løbet af din uddannelse.

I 2019 holder vi Åbent Hus onsdag d. 27. februar på Nørre Campus, Universitetsparken 5, 2100 KBH Ø  og fredag d. 1. marts på Frederiksberg Campus, Thorvaldsensvej 40, 1851 Frb C. Begge dage klokken 13-18.

Program for Åbent Hus onsdag d. 27. februar på Nørre Campus, Universitetsparken 5, 2100 KBH Ø

Program for Åbent Hus fredag d. 1. marts på Frederiksberg Campus, Thorvaldsensvej 40, 1851 Frb C

Der ud over holder på Skovskolen i Nødebo Åbent Hus torsdag 28. februar kl. 17-21. Læs mere om Åbent Hus på Skovskolen her.

Livestreaming og film fra Åbent Hus

Får du vanskeligt ved at komme til Åbent Hus? Så fortvivl ej - fredag den 1. marts livestreamer vi nemlig fra Åbent Hus via Facebook. Følg med på Facebook-siden "Bliv studerende på Københavns Universitet".

Se programmet for livestreaming fredag 1. marts her.

Vi sendte også live fra Åbent Hus i 2018. Et par af højdepunkterne fra den dag kan du ser herunder. Her kan du bl.a. høre studievejledere fortælle om uddannelsernes opbygning, og hvordan du søger ind, tager på udlandsophold i løbet af studiet og meget mere. Du kan også se en stemningsfilm fra Åbent Hus, hvor vi spørger de besøgende, hvad de får ud af at komme til arrangementet.

<
>