Besøg os

Er du i tvivl om hvilken uddannelse, der passer bedst til dig, eller vil du føle dig mere sikker i dit studievalg? Så kan det være en god ide at opleve uddannelsen tæt på.

Hvordan er det at gå til forelæsning? Hvor svært er kemi? Hvordan ser hverdagen ud? Er det nemt at få venner? 

Der er forskellige muligheder for besøg og samtaler med studerende eller undervisere på farmaci.

 

Mød studerende, undervisere og studievejledere til Åbent Hus på farmaci og de andre sundhedsvidenskabelige uddannelser på Københavns Universitet. Her har du mulighed for at stille spørgsmål, mærke stemningen og høre om uddannelsen og studielivet.

Åbent Hus er hvert år i uge 9.

Der er Åbent Hus torsdag den 2. marts 2023 kl. 15:30-20:00.

Læs mere om Åbent Hus på farmaci 2022

 

 

Hvis du er i tvivl om hvilken uddannelse, der passer bedst til dig, kan det være en god ide at tale med en studerende eller en underviser på uddannelsen.

Til online besøg på farmaci fortæller to studerende og studielederen om uddannelsen og hvad, der gør farmaci til noget særligt. Der er god tid til, at du kan stille spørgsmål. 

Læs mere om online besøg

 

 

Prøv livet som studerende på farmaci, inden du træffer din endelige beslutning om valg af uddannelse. Du følger en farmaci-studerende på en helt almindelig dag og kan bl.a. komme med til forelæsninger og i laboratoriet.

Det er i øjeblikket desværre ikke muligt at besøge uddannelsen som studerende for en dag pga. COVID-19-situationen. Du får information her på siden, når tilmeldingen åbner igen.

 

Er du 3.g'er eller færdig student, kan du opleve hverdagen som farmaci-studerende i en tredages studiepraktik. Under praktikopholdet følger du et specielt tilrettelagt praktikprogram. Du deltager i forelæsninger, laboratorieøvelser og holdundervisning. Desuden bliver du inviteret med til sociale aktiviteter.

Du kan komme i studiepraktik onsdag til fredag i uge 43.

Læs mere om studiepraktik.

 

 

Kom på besøg med hele klassen. Besøget varer halvanden til tre timer og er en forsmag på universitetslivet på en sundhedsvidenskabelig uddannelse. En farmaci-studerende vil være jeres guide under hele besøget.

Læs mere om tilbud til klasser.

 

 

Træd inden for i laboratoriet og forbered dit studieretningsprojekt i samarbejde med en forsker.

Læs mere om SRP-forberedelse med farmaci

Tilmelding til SRP 2022 er lukket. 

 

Se videoer fra online Åbent Hus 2021

I videoerne fra vores online Åbent Hus 2021 møder du en studerende, en færdig kandidat og studielederen fra farmaci. De kan måske hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil vide mere om.