Besøg os - Bachelor i farmaci – Københavns Universitet

Farmaci > Besøg os

Besøg os

Studerende for en dag

Studerende for en dag er en mulighed for at prøve livet som studerende på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, inden du træffer din endelige beslutning om valg af uddannelse. Du følger en farmaceut-studerende på en helt almindelig dag og kan bl.a. komme med til forelæsninger, klassetimer og i laboratoriet.

Læs, hvordan du bliver studerende for en dag.

Studiepraktik

Er du 3.g'er eller færdig student, kan du  opleve livet som farmaceutstuderende på 3-dages studiepraktik. Under praktikopholdet følger du et specielt tilrettelagt praktikprogram. Du deltager i forelæsninger og deltager i praktisk og teoretisk holdundervisning. Desuden inviteres du med til sociale aktiviteter.

Læs mere om studiepraktik.

Åbent Hus

Mød studerende og studievejledere til  Åbent Hus på farmaci og de øvrige sundhedsvidenskabelige uddannelser på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Her har du mulighed for at stille spørgsmål og høre  mere om uddannelsen og studielivet.

Åbent Hus afholdes hvert år i uge 9.

Besøg med klassen

Et besøg med klassen samt lærer varer  mellem tre timer og en hel dag. En farmaceutstuderende vil være jeres guide under hele besøget. Et besøg giver mulighed for at få en lille forsmag på universitetslivet på en naturvidenskabelig uddannelsesinstitution, og høre om skiftet fra at være gymnasieelev til at blive universitetsstuderende.

Læs mere om tilbud til klasser.