Studiejob

Studiejob

De fleste får undervejs i deres studietid brug for at tage et studiejob for at få økonomien til at hænge sammen. Som studerende i farmaci har du gode muligheder for at få et studiejob, der ikke bare giver råd til mere end havregryn, men som også er spændende og fagrelevant.

Studierelevant arbejde kan underbygge og supplere den viden, du får på studiet og give dig mulighed for at prøve dine kompetencer af i praksis.

I København og omegn findes en lang række små og store medicinalvirksomheder, hospitaler og styrelser, der giver mange attraktive studiejobmuligheder.

Hvis du fortsætter på kandidatuddannelsen i farmaci, vil du efter at have gennemført studieophold på apotek kunne blive ansat som farmaceutstuderende på apotek med kompetencer svarende til en færdiguddannet farmakonom (stud.pharm. med jus). Det er et job med fordelagtige lønvilkår, hvor du bl.a. kan rådgive kunder om receptpligtig medicin. Se video med Sara, der er studerende og fortæller om at være på apotek

"

Mit job har bestået i at håndtere såkaldte ikke-alvorlige bivirkningsindberetninger. Jeg har gennemgået og tastet indberetningerne i en database. I tilfælde af manglende information om det indberettede har jeg henvendt mig til indberetteren, eksempelvis patienten selv, en pårørende, sygeplejerske, læge, farmaceut m.m.

Katrine, studentermedhjælper i Pharmacovigilance, Lægemiddelstyrelsen

"

I mit studiejob har jeg certificeret og legaliseret dokumenter til samarbejdspartnere rundt i verden. Jeg har også bestilt og organiseret pakning og forsendelse af vareprøver til samarbejdspartnere i udlandet.

Frederik, student assistant in regulatory affairs, Leo Pharma A/S