Studiestart på farmaci

Introduktion på medicin

Vi er i fuld gang med at planlægge din studiestart, og vi glæder os meget til at tage imod dig og dine medstuderende!

I studiestarten bliver du introduceret til din nye uddannelse og til livet som studerende på Københavns Universitet. Her vil du blandt andet

  • høre om de forskellige kurser, du skal have
  • blive rustet til alt det praktiske, du skal have på plads inden kursusstart
  • lære om studielivet og -miljøet på uddannelsen
  • møde dine nye medstuderende og undervisere.

Studiestarten starter online, så snart du takker ja til din studieplads

Du får adgang til dit online studiestartsrum d. 5. august. Her kan du med det samme tage hul på første del af vores online introduktion, der skridt for skridt guider dig igennem alt det, du skal vide for at få en god start på din nye uddannelse.

Live aktiviteter på campus fra onsdag d. 1. september

Fra onsdag d. 1. september har vi planlagt en række sjove og informative aktiviteter, der klæder dig på både fagligt og socialt til studielivet. Online introduktionen bliver suppleret af live aktiviteter, der foregår på campus sideløbende med din undervisning.

Dine tutorer tager godt imod dig og hjælper dig i gang på uddannelsen

Du og dine medstuderende bliver helt fra start taget godt imod af en gruppe tutorer, der allerede går på din uddannelse. De glæder sig til at møde dig og står klar til at hjælpe, hvis du har et spørgsmål. Du møder dem både online via studiestartsrummet og på campus fra onsdag d. 1. september. Tutorerne vil introducere dig til dine kurser og hjælpe dig i gang med studierne, svare på spørgsmål om stort og småt og sørge for sociale aktiviteter på dit hold og din årgang.

Dine rusvejledere møder dig i uge 40

I uge 40 tager rusvejlederne over fra tutorerne og sørger for en sjov og oplevelsesrig rustur. Her er der fokus på især det sociale, men der er også mange faglige input. Der bliver planlagt aktiviteter, hvor der er plads til alle – og det er ofte her, grundstenen til både venskaber og studiegrupper bliver lagt. 

Din første undervisning ligger i uge 36

Du starter med kurserne Lægemiddeludvikling – fra molekyle til menneske, Organisk kemi I, Kemiske principper og Cellulær og molekylær biologi. Læs mere om kurserne på uddannelsen under Undervisning og opbygning.