Kødpraktik

Kødpraktikken giver dig viden om kødindustrien i praksis og om produktion af kød og kødprodukter. Du får indsigt i arbejdsgangen på virksomheder, der arbejder med slagtning eller kødforædling.

Du får mulighed for at arbejde med relevante problemstillinger som eksempelvis hygiejne, pakkematerialers betydning, undersøgelse af temperaturpåvirkninger, aromamåling eller produktinnovation. Ydermere får du indsigt i den daglige drift i virksomheden.

Praktikken består af et introforløb samt to praktikophold på slagterier eller virksomheder, som er relateret til kødindustrien.

Praktikken er en del af specialiseringen som fødevareingeniør.

Næste tilmeldingsfrist til kødpraktik er 10. oktober 2019

Klik på linket herunder for at tilmelde dig.

Tilmeld dig til kødpraktik

Har du spørgsmål om praktikforløbet, kan du kontakte praktikkoordinator på KU René Lametsch (rla@food.ku.dk)

Du kan desuden læse mere detaljeret om kødpraktikken herunder: