Studiestart på folkesundhedsvidenskab

Vi er i fuld gang med at planlægge din studiestart i august, og vi glæder os meget til at tage imod dig og dine medstuderende!

I studiestarten bliver du introduceret til din nye uddannelse og til livet som studerende på Københavns Universitet. Her vil du blandt andet

  • høre om de forskellige kurser, du skal have
  • blive rustet til alt det praktiske, du skal have på plads inden kursusstart
  • lære om studielivet og -miljøet på uddannelsen
  • møde dine nye medstuderende og undervisere.


Studiestarten starter online, så snart du takker ja til din studieplads

Du får adgang til dit online studiestartsrum d. 5. august. Her kan du med det samme tage hul på første del af vores online introduktion, der skridt for skridt guider dig igennem alt det, du skal vide for at få en god start på din nye uddannelse.

Live aktiviteter på campus i uge 35

I uge 35 har vi planlagt en række sjove og informative aktiviteter, der klæder dig både fagligt og socialt på til studielivet. Online introduktionen bliver her suppleret af live aktiviteter, der foregår på campus – i en form og et omfang, der er følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger.


Dine sociale tutorer tager godt imod dig

Du og dine medstuderende bliver helt fra start taget godt imod af en gruppe tutorer, der allerede går på din uddannelse. De glæder sig til at møde dig og står klar til at hjælpe, hvis du har et spørgsmål. Du møder dem både online via studiestartsrummet og på campus i løbet af uge 35.

Dine faglige tutorer hjælper dig i gang på uddannelsen

Når undervisningen begynder, tager dine faglige tutorer over fra de sociale tutorer. De faglige tutorer er ældre studerende på din uddannelse og vil hjælpe dig godt i gang på din uddannelse. De vil introducere dig til dine kurser og hjælpe dig i gang med studierne, svare på spørgsmål om stort og småt og sørge for sociale aktiviteter på dit hold.

Din første undervisning ligger i uge 36

Du starter med kurserne Humanbiologi, Socialmedicin, sygdomsforebyggelse og rehabilitering, Sundhedsvæsenets struktur og funktion og Epidemiologi I. Læs mere om kurserne på uddannelsen under Undervisning og opbygning.