Fysikstudiet foregår primært på tre af Niels Bohr Institutets adresser:

Find vej til H.C. Ørsted Institutet, bygn. D på Østerbro

H. C. Ørsted Institutet (HCØ) ligger i Universitetsparken.  Her er undervisning, og forskere der arbejder med faststoffysik.

Blegdamsvej 17 (det oprindelige Niels Bohr Institut), hvor partikelfysikere, kvantefysikere og biofysikere holder til.

Niels Bohr Bygningen hvor alle forskerne skal flytte sammen med tiden. Nogle grupper er flyttet ind.

Forelæsningerne foregår for det meste på H.C. Ørsted Instituttet. Der er også her man finder studenterrummet Det Absolutte Rum (eller bare |RUM|), hvor de studerende kan læse eller drikke kaffe og te og bare slappe af, og hvor Fysisk Fagråd afholder ugentlige møder. Sydenden af vandrehallen på H.C. Ørsted Institutet bruges som læsesal for fysikstuderende.

På Blegdamsvej ligger ud over undervisningslokaler også NBI biblioteket, som løbende holder sig opdateret med den nyeste viden og litteratur fra de respektive forskningsområder. Biblioteket er en del af det Kongelige Bibliotek, og du kan læse mere om åbningstider og læsepladser på: http://www.nbi.ku.dk/bibliotek/

Der er også undervisningslokaler andre steder på Nørre Campus på fx Datalogisk Institut, Biocenter mm., hvor du kan komme til at have undervisning.

Imens vi venter på at alle Niels Bohr Institutets forskningsgrupper flytter sammen i den nye bygning Niels Bohr Bygningen på Nørre Allé, har vi også forskningsgrupper rundt omkring på Nørre Campus, fx Tagensvej 16 og Geologisk Museum. Disse steder kommer du som studerende til at kende, hvis du skal lave projekt i en af grupperne.