Studenterforeninger

Studenterforeningerne på Niels Bohr Institutet

Studenterforeningerne for Astrofysik-, Biofysik- og Geofysikstuderende afholder i fællesskab forskellige arrangementer, så som hyttetur, den årlige grill fest og tværfaglige oplæg, hvor de forskellige fagpakker indenfor de fysiske fag præsenteres.

Astronomisk studenterforening(ASF)

I daglig tale ASF, råder over to teleskoper der bruges til diverse observations-arrangementer, herunder årets AstroTur. Der afholdes dog også indendørs aktiviteter såsom også filmaftener, julefrokost og inspirationsoplæg i løbet af året.

Foreningen er et ideel mulighed for at stifte bekendtskab med andre interesse inden for astrofysikken, både blandt studerende og ansatte på NBI.

Biofysisk Studenterforening(BSF)

Har tilholdssted i NBIs kælder i K-bygningen. Den er måske lidt svær at finde, men når du først har lært vejen lukker du op til et fedt fagligt og socialt fællesskab, der inviterer til vidensdeling, kaffe til studentervenlige priser, hygge og en masse spændende arrangementer med forskeroplæg, videnskabelige diskussioner, kage, fest og bunkevis af uvurderlig networking.

Alle er velkomne, så kig forbi til vores næste arrangement, tag en ven med ned til en gang bordfodbold og hold dig opdateret ved at joine vores facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/22079765560/?fref=ts

Geofysisk Studenter Forening(GSF)

Er en forening for de studerende, som er interesseret i geofysik og/eller meteorologi og som gennem et fagligt udgangspunkt, har lyst til at være social med andre studerende, på tværs af årgangene på KU. Foreningen er derfor en oplagt mulighed for, at lære andre geofysikere og meteorologer at kende og etablere sig et netværk. GSF ligger i kælderen under kantinen på Rockefeller komplekset, hvor du finder bordfodbold, dart og et køkken, hvor man kan varme sin frokost.

Foreningen står for at afholde arrangementer for de studerende. 2-3 gange om året arrangerer vi faglige foredrag som henvender sig til alle årgange. På disse aftener vil to forskellige foredragsholdere fortælle om netop deres felt indenfor geofysik, lige meget om det er om den indre jord, atmosfæren, oceanerne, arktiske egne på Jorden eller om det er på en helt anden planet. Derudover afholder vi den årlige julefrokost, hvor både undervisere og studerende er inviteret, og en frokost-velkomst for den nyeste årgang geofysikere og meteorologer.

GSF afholder møder månedligt, hvor stemningen er uformel og alle interesserede er velkomne. Møderne annonceres igennem mail og ønsker du at komme på listen, så skriv en mail til gsfbestyrelse@nbi.ku.dk