Besøg Niels Bohr Institutet

Besøg Niels Bohr Institutet

Du har flere muligheder for at besøge os på fysiske fag. Her kan du smage lidt på uddannelsen og studiemiljøet. Du kan se instituttets tre adresser på siden om studiemiljø >>

Åbent Hus

Kom helt tæt på studiemiljøet i fysiske fag, når vi inviterer til Åbent Hus i uge 9. Ved Åbent Hus kan du høre oplæg og få en snak med studievejledere om indholdet på uddannelsen, studievalg, studieformer, udlandsophold, fremtidige beskæftigelsesmuligheder, optagelsesregler osv.

Læs mere om Åbent Hus

Bliv studerende for en dag

Oplev en dag i livet som studerende i fysiske fag, inden du beslutter dig for om det er noget for dig. Du kan opleve studiemiljøet, snuse til det faglige, tjekke kantinen ud og spørge nuværende studerende om alt mellem himmel og jord - næsten!

Læs mere om at blive studerende for en dag

Studiepraktik

Studiepraktik er en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på fakultetet om fx studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for praktik- og udlandsophold m.m.

Læs mere om studiepraktik

Andre muligheder

Herudover er der også mulighed for at besøge Ungdomslaboratoriet, komme i 9. klasses praktik, komme til Kulturnat, høre et foredrag og meget mere.

Læs mere om mulighederne på instituttets hjemmeside