Åbent Hus

Når vi holder Åbent Hus kan du møde alle SCIENCEs 23 bacheloruddannelser i boder og høre oplæg om dem, du kan få studievejledning, høre om regler i forbindelse med optagelse, og du kan høre om dine muligheder for at komme på udveksling i løbet af din uddannelse.

I 2020 holder vi Åbent Hus onsdag d. 26. februar på Nørre Campus, Universitetsparken 5, 2100 KBH Ø  og fredag d. 28. februar på Frederiksberg Campus, Thorvaldsensvej 40, 1851 Frb C. Begge dage klokken 13-18.

Livestreaming og film fra Åbent Hus

Var du forhindret i at besøge os i år? Så fortvivl ej - Vi sendte live fra Åbent Hus og du kan finde udsendelsen under videoer på vores Facebookside "Bliv studerende på Københavns Universitet". Se den og bliv klogere på vores uddannelser og studieliv.

Vi sendte også live fra Åbent Hus i 2018. Et par af højdepunkterne fra den dag kan du ser herunder. Her kan du bl.a. høre studievejledere fortælle om uddannelsernes opbygning, og hvordan du søger ind, tager på udlandsophold i løbet af studiet og meget mere. Du kan også se en stemningsfilm fra Åbent Hus, hvor vi spørger de besøgende, hvad de får ud af at komme til arrangementet.

<
>