Besøg geologi-geoscience
Du har flere muligheder for at besøge os på geologi-geoscience uddannelsen. Her kan du få en forsmag på uddannelsen og studiemiljøet.
Følg med (næsten) hver torsdag kl. 16-17 i perioden 21. april til 2. juni – i alt seks gange.
Under Corona nedlukningen i 2021 lancerede geologi og geografiuddannelserne på Københavns Universitet torsdagsGEO, som var en helt ny online møderække, hvor du kunne blive klogere på aktuelle problemstillinger set med geovidenskabelige briller; alt fra vulkaner til lagring af CO2, den grønne omstilling, det gode byliv og klimaforandringer.
Corona nedlukning eller ej, torsdagsGEO fortsætter i 2022 og denne gang ligeledes i online format via Zoom. Følg med (næsten) hver torsdag kl 16-17 i perioden 21. april til 2. juni – i alt seks gange. Den første halve time er der et vitaminrigt oplæg fra en forsker. Herefter kan du blive hængende og møde studerende og høre mere om uddannelserne i geologi og geografi. Vi byder på tre oplæg, der er ’geologiske’ og tre oplæg, der er ’geografiske’.
Zoom link
https://ucph-ku.zoom.us/j/62434844454
-
Geologi - Torsdag 21. april kl. 16-17
Eksplosiv vulkanisme i Patagonien, Sydamerika.
Marie Katrine Traun. -
Geografi - Torsdag 28. april kl. 16-17
Man finder plastik i naturen overalt hvor man leder, Marianne Nylandsted Larsen og Thorbjørn Joest Andersen. -
Geografi - Torsdag 5. maj kl. 16-17
Sådan bliver vi klogere på Jorden med satellitter og droner.
Andreas Westergaard-Nielsen. -
Geologi - Torsdag 12. maj kl. 16-17 (på engelsk)
Can geoscientists predict earthquakes? And should they?
Giampiero Iaffaldano. Jordskælv i Haiti. Photo: Getty -
Geologi - Torsdag 19. maj kl. 16-17
Kan en sump redde Jorden? Kan vi skabe plads til naturen OG fange CO2? Søren Jessen. -
Geografi - Torsdag 2. juni kl. 16-17
Hvad får jeg for pengene når jeg køber skovbevarelse gennem CO2 kompensation? Ole Mertz.
Åbent Hus
Kom helt tæt på studiemiljøet på geologi-geoscience, når vi inviterer til Åbent Hus hvert år i uge 9. Ved Åbent Hus kan du høre oplæg og få en snak med studievejledere om indholdet på uddannelsen, studievalg, studieformer, udlandsophold, fremtidige beskæftigelsesmuligheder, optagelsesregler osv.
Bliv studerende for en dag
Oplev en dag i livet som geologi-geosciencestuderende, inden du beslutter dig for om det er noget for dig. Du kan opleve studiemiljøet, snuse til det faglige, tjekke kantinen ud og spørge nuværende studerende om alt mellem himmel og jord - næsten!
Studiepraktik
Studiepraktik er en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på fakultetet om fx studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for praktik- og udlandsophold m.m.