Besøg geologi-geoscience

Du har flere muligheder for at besøge os på geologi-geoscience uddannelsen. Her kan du få en forsmag på uddannelsen og studiemiljøet.

 

 

 

Følg med (næsten) hver torsdag kl. 16-17 i perioden 21. april til 2. juni – i alt seks gange.

Under Corona nedlukningen i 2021 lancerede geologi og geografiuddannelserne på Københavns Universitet torsdagsGEO, som var en helt ny online møderække, hvor du kunne blive klogere på aktuelle problemstillinger set med geovidenskabelige briller; alt fra vulkaner til lagring af CO2, den grønne omstilling, det gode byliv og klimaforandringer.

Corona nedlukning eller ej, torsdagsGEO fortsætter i 2022 og denne gang ligeledes i online format via Zoom. Følg med (næsten) hver torsdag kl 16-17 i perioden 21. april til 2. juni – i alt seks gange. Den første halve time er der et vitaminrigt oplæg fra en forsker. Herefter kan du blive hængende og møde studerende og høre mere om uddannelserne i geologi og geografi. Vi byder på tre oplæg, der er ’geologiske’ og tre oplæg, der er ’geografiske’.

Zoom link

https://ucph-ku.zoom.us/j/62434844454

 

Åbent Hus

Kom helt tæt på studiemiljøet på geologi-geoscience, når vi inviterer til Åbent Hus hvert år i uge 9. Ved Åbent Hus kan du høre oplæg og få en snak med studievejledere om indholdet på uddannelsen, studievalg, studieformer, udlandsophold, fremtidige beskæftigelsesmuligheder, optagelsesregler osv.

Bliv studerende for en dag

Oplev en dag i livet som geologi-geosciencestuderende, inden du beslutter dig for om det er noget for dig. Du kan opleve studiemiljøet, snuse til det faglige, tjekke kantinen ud og spørge nuværende studerende om alt mellem himmel og jord - næsten!

Studiepraktik

Studiepraktik er en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på fakultetet om fx studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for praktik- og udlandsophold m.m.