Studiestart på geologi-geoscience

Vi er i fuld gang med at planlægge din studiestart i august, og vi glæder os meget til at tage imod dig og dine medstuderende!

I studiestarten bliver du introduceret til din nye uddannelse og til livet som studerende på Københavns Universitet. Her vil du blandt andet

  • høre om de forskellige kurser, du skal have
  • blive rustet til alt det praktiske, du skal have på plads inden kursusstart
  • lære om studielivet og -miljøet på uddannelsen
  • møde dine nye medstuderende og undervisere.


Studiestarten starter online, så snart du takker ja til din studieplads

Du får adgang til dit holds online studiestartsrum, så snart du har takket ja til din studieplads. Her kan du med det samme tage hul på første del af vores online introduktion, der skridt for skridt guider dig igennem alt det, du skal vide for at få en god start på din nye uddannelse. Du har også mulighed for at chatte med dine nye medstuderende og en gruppe ældre studerende i studiestartsrummet.

Live aktiviteter online og på campus i uge 35

I uge 35 har vi planlagt en række sjove og informative aktiviteter, der klæder dig både fagligt og socialt på til studielivet. Online introduktionen bliver her suppleret af live aktiviteter, der foregår online via fx Zoom og på campus – i en form og et omfang, der er følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger.


Dine rusvejledere tager godt imod dig

Du og dine medstuderende bliver helt fra start taget godt imod af en gruppe rusvejledere, der allerede går på din uddannelse. De glæder sig til at møde dig og står klar til at hjælpe, hvis du har et spørgsmål. Du møder dem både online via studiestartsrummet og på campus i løbet af uge 35.

Din første undervisning ligger i uge 36

Du starter med kurset Planet Earth og Grundvand og rumlige data. Begge kurser undervises på dansk, ligesom langt de fleste af kurserne på bacheloruddannelsen. Læs mere om kurserne på uddannelsen under Undervisning og opbygning.