Studiestart på idræt og fysisk aktivitet

Vi er i fuld gang med at planlægge din studiestart i august, og vi glæder os meget til at tage imod dig og dine medstuderende!

I studiestarten bliver du introduceret til din nye uddannelse og til livet som studerende på Københavns Universitet. Her vil du blandt andet

  • høre om de forskellige kurser, du skal have
  • blive rustet til alt det praktiske, du skal have på plads inden kursusstart
  • lære om studielivet og -miljøet på uddannelsen
  • møde dine nye medstuderende og undervisere.

Studiestarten starter online, så snart du takker ja til din studieplads

Du får adgang til din uddannelses online studiestartsrum, så snart du har takket ja til din studieplads. Her kan du med det samme tage hul på vores online introduktion, der skridt for skridt guider dig igennem alt det, du skal vide for at få en god start på din nye uddannelse.

I studiestartsrummet kan du:

  • Møde din dekan, studieleder og dine tutorer
  • Læse om, hvad der sker i studiestarten
  • Tilmelde dig velkomstdagene
  • Få vigtig information og indsigt i din nye uddannelse i e-læringsforløbet Klar til uni

Du har også mulighed for at chatte med dine nye medstuderende og tutorer i studiestartsrummet.

Dine tutorer tager godt imod dig

Du og dine medstuderende bliver helt fra start taget godt imod af en gruppe tutorer, der allerede går på din uddannelse. De glæder sig til at møde dig og står klar til at hjælpe, hvis du har et spørgsmål.

Du møder dem både online via studiestartsrummet og på campus til velkomstdagene i uge 35.

Velkomstdagene i uge 35

I uge 35 har vi planlagt en række sjove og informative aktiviteter, der supplerer online introduktionen og klæder dig både fagligt og socialt på til studielivet.

Vi håber og tror på, at vi kan mødes på campus. Vi følger dog naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så hvis coronasituationen ændrer sig, kan det være, vi bliver nødt til at rykke nogle af aktiviteterne online.

Uanset hvad bliver det nogle sjove og spændende dage med dine nye medstuderende og engagerede tutorer.

I studiestartsrummet vil vi holde dig opdateret, hvis der er ændringer i programmet.

Hyttetur

Den første weekend i oktober har du også mulighed for at tage med på en hyttetur med dine tutorer og nye medstuderende. Her kan du lære dine nye medstuderende endnu bedre at kende.

Igen er det med forbehold for ændringer som følge af coronasituationen. Følg med i den aktuelle status og find mere info om tid, sted og tilmelding i dit online studiestartsrum.

Din første undervisning starter i uge 36

Du starter med kurserne Fra boldbasis til boldspil, Fra kropsbasis til dans og Idræts- og bevægelseskultur. Læs mere om kurserne på uddannelsen under Undervisning og opbygning.