Ansøg som studerende eller tidligere studerende

Hvis du er optaget på en universitetsuddannelse nu, eller har været det, skal du finde ud af, om du skal søge om optagelse via optagelse.dk eller indskrivning gennem fakultetet.

Optagelse og genoptagelse

Du skal ansøge via optagelse.dk, hvis du har bestået kurser, der svarer til mindre end 1. studieår på bacheloruddannelsen i jura.

Læs om optagelse eller genoptagelse.

Genindskrivning, overflytning og studieskift

Du skal ansøge via fakultetet, hvis du har bestået kurser, der svarer til 1. studieår på bacheloruddannelsen i jura.

Genindskrivning

Du skal søge om genindskrivning, hvis du tidligere har studeret på samme uddannelse og her har bestået, hvad der svarer til kurserne på 1. studieår på bacheloruddannelsen i jura. Det gælder uanset, om du studerede på KU eller et andet dansk universitet.

Overflytning til KU

Du skal søge om overflytning, hvis du studerer på samme uddannelse på et andet dansk universitet og har bestået, hvad der svarer til kurserne på 1. studieår på bacheloruddannelsen i jura.

Studieskift

Du skal søge om studieskift, hvis du studerer på en anden uddannelse og har bestået, hvad der svarer til kurserne på 1. studieår på bacheloruddannelsen i jura.