Bliv studerende for en dag

Studerende for en dag er din chance for at opleve en dag som studerende på jurastudiet. Her kan du møde en studerende på jura og stille spørgsmål om jura. Vil du fx vide, hvor meget det kræver at læse på universitetet? Om du også har tid til venner og sport? Og om studiemiljøet er noget for dig?  

Hvordan melder jeg mig til?

Udfyld tilmeldingsformularen her

Når du har tilmeldt dig, finder vi en studerende på jura, der kan mødes med dig. 

Normalt følges du med din studenterguide til undervisning, møder med studiegruppen m.m. på campus. Vores studenterguide kontakter dig, og sammen finder I et tidspunkt, der passer. 

I nogle tilfælde vil den studerende mødes med flere besøgende på samme tid. Det kan give nogle flere perspektiver, at I har mulighed for at høre hinandens spørgsmål, så mange af vores besøgende er glade for at være flere om at mødes. 

Kan jeg være sikker på at blive studerende for en dag?

Vi gør vores bedste for at finde en guide til alle, der tilmelder sig studerende for en dag. Vi har kun et begrænset antal frivillige studenterguider. Derfor kan vi ikke garantere, at du kan nå at mødes med den studerende inden ansøgningsfristerne i foråret.

Det er derfor en god idé at deltage i Åbent hus. Her kan du også møde studerende og stille spørgsmål. 

Du er også velkommen til at skrive eller ringe til Studie- og karrierevejledningen på jura for at få svar på dine spørgsmål.