Den første tid på uddannelsen – Københavns Universitet

Kemi > Spørgsmål og svar > Den første tid på udda...

Den første tid på uddannelsen

Hvordan foregår studiestarten?

Campusdage

Campusdagene er de første dage på din nye uddannelse.

I 2018 ligger campusdagene i uge 35.

Campusdagene er en blanding af sociale og faglige arrangementer som giver dig en introduktion til din nye bacheloruddannelse. Du møder dine nye medstuderende og får hilst på dine rusvejledere. Der vil være oplæg fra undervisere og forskere, samt fra andre ældre studerende. Du får også set de lokaler og områder på campus, hvor du kommer til at få din daglige gang som studerende. Og så bliver du introduceret til alt det praktiske på uddannelsen som fx IT-systemer, trådløst netværk på universitetet, læsepladser, biblioteker m.m.

Hvad sker der på hytteturen?

Hytteturen er en fælles tur for dig og dine nye medstuderende, hvor der er plads til alle.

Hytteturen er arrangeret af dine rusvejledere og en koordinator, der er ansat på uddannelsen. Sammen har de lagt et program, der både forbereder dig på det at være studerende og som har masser af sjov og hygge, så du kan lære dine nye medstuderende at kende. Hytteturen danner derfor typisk grundlag for mange venskaber på uddannelsen.

Rusvejlederne er en gruppe seriøse og engagerede ældre studerende, der bl.a. også er med til at arrangere campusdagene. Derfor er hytteturen også en oplagt mulighed for at få et bredt socialt netværk på tværs af årgangene.

Københavns Universitet har en alkoholpolitik, som betyder at du ikke må indtage alkohol på hverken campusdage eller hyttetur før kl. 17.00. Det betyder også at det er helt OK at sige nej tak til at deltage i aktiviteter, hvor der indgår alkohol – både før og efter kl. 17.