Studiestart på kemi

Vi er i fuld gang med at planlægge din studiestart i august, og vi glæder os meget til at tage imod dig og dine medstuderende!

I studiestarten bliver du introduceret til din nye uddannelse og til livet som studerende på Københavns Universitet. Her vil du blandt andet

  • høre om de forskellige kurser, du skal have
  • blive rustet til alt det praktiske, du skal have på plads inden kursusstart
  • lære om studielivet og -miljøet på uddannelsen
  • møde dine nye medstuderende og undervisere.

Studiestarten starter online, så snart du takker ja til din studieplads

Du får adgang til din uddannelses online studiestartsrum, så snart du har takket ja til din studieplads. Her kan du med det samme tage hul på vores online introduktion, der skridt for skridt guider dig igennem alt det, du skal vide for at få en god start på din nye uddannelse.

I studiestartsrummet kan du:

  • Møde din dekan, studieleder og dine tutorer
  • Læse om, hvad der sker i studiestarten
  • Tilmelde dig velkomstdagene
  • Få vigtig information og indsigt i din nye uddannelse i e-læringsforløbet Klar til uni

Du har også mulighed for at chatte med dine nye medstuderende og tutorer i studiestartsrummet.

Dine tutorer tager godt imod dig

Du og dine medstuderende bliver helt fra start taget godt imod af en gruppe tutorer, der allerede går på din uddannelse. De glæder sig til at møde dig og står klar til at hjælpe, hvis du har et spørgsmål.

Du møder dem både online via studiestartsrummet og på campus til velkomstdagene på din uddannelse.

Velkomstdage på din uddannelse

Fra søndag den 28. august til onsdag den 31. august i uge 35 2022 har vi planlagt en række sjove og informative aktiviteter, der supplerer online introduktionen og klæder dig både fagligt og socialt på til studielivet. Du vil også møde dine nye medstuderende og dine engagerede tutorer.

Hyttetur

Fra onsdag den 31. august til lørdag den 3. september i uge 35 2022 har du også mulighed for at tage med på en hyttetur med dine tutorer og nye medstuderende. Her kan du lære dine nye medstuderende endnu bedre at kende.

Find mere info om tid, sted og tilmelding i dit online studiestartsrum.

Studieforberedende kickstart-kursus på kemi i uge 33-34

Kickstart-kurset er for dig, der starter på kemi i september. Her kan du få finpudset kemien og den bagvedliggende matematik.

Det er en stor fordel at starte studiet med den grundlæggende kemi og matematik i frisk erindring, da de første kurser bygger oven på stoffet fra din ungdomsuddannelse. I løbet af Kickstart-kurset vil du også blive introduceret til forskellige metoder til at regne og til at læse kemitekster, samt metoder til hvordan du kan forberede dig til den kommende undervisning.

Kickstart er gratis, og foregår fysisk på campus. Kurset varer fra kl. 9 - 15 hver dag i uge 33 og 34, men deltag de dage du kan, hvis ikke alle dage passer dig. Det kan stærkt anbefales, at du deltager og får regnet løs!

Du kan både tilmelde dig og læse mere om kickstart-kurset i online studiestartsrummet, når du har sagt ja til din studieplads.

Din første undervisning ligger i uge 36

Du starter med kurserne Uorganisk kemi 1 og Grundlæggende organisk kemi. Læs mere om kurserne på første år af uddannelsen under Undervisning og opbygning.