Studieliv

Uddannelsen i kommunikation og it hører hjemme på Institut for Medier, Erkendelse og Formidling (MEF). Faglig inspiration, socialt samvær og engagement er nogle af de ting, der giver et godt studiemiljø. På instituttet er der mange muligheder for at engagere sig uden for undervisningen.

I instituttets videnscenter finder du fagrelevant litteratur og læsepladser, hvor du i selskab med dine medstuderende kan læse i et roligt og uforstyrret miljø. Med studiekort har du adgang til videnscentret hele døgnet. Ud over instituttets eget videnscenter har du også mulighed for at benytte dig af Det Kongelige Biblioteks faciliteter.

OLYMPEN

OLYMPEN er caféen for hele instituttet, hvor der er mulighed for at mødes med sin læsegruppe, slappe af med et spil bordfodbold, skak eller andet i selskab med medstuderende. Fredagsbaren afholdes også i OLYMPEN i selskab med de studerende fra filosofi, pædagogik, retorik og film- og medievidenskab og drives af de studerende selv.

Foo Bar alumni

Foobar Alumni er en studenterforening for alle nuværende og tidligere studerende på bachelor- og kandidatuddannelsen i Kommunikation & it, der i løbet af semestret inviterer studerende og alumner til diverse faglige og sociale arrangementer.

Fodbold for alle

Kommunikation og it spiller også fodbold sammen. Drengene har et hold under navnet "Brune Stjerne", som i løbet af semestret også spiller turneringskampe. Derfor er der selvfølgelig også andre trofaste kommit'ere, der møder op og hepper. Derudover har pigerne også et hold, hvor de sammen med piger fra andre studier mødes en gang om ugen og træner og spiller mod hinanden.

Kommunikation og it Alumneforening

Kommunikation og it Alumneforening er en forening for alumner fra bachelor- og kandidatuddannelsen i kommunikation og it. I løbet af året arrangerer foreningen en række faglige arrangementer for både nuværende og tidligere studerende, hvor der er mulighed for at få indsigt i hvordan kommunikation og it bliver brugt i praksis på arbejdsmarkedet. Foreningen arrangerer også fredagsbarer, hvor der er god mulighed for at networke og lære folk fra andre årgange at kende.

Studielivet på KU

Hvordan er studielivet på resten af Københavns Universitet? Læs her om hvad sker der på universitetet, når du ikke har undervisning? Hvor du kan bo, få mere info om SU, studiejob og studierabatter osv.

Den første tid på uddannelsen

Hvornår skal jeg starte, og hvordan kommer jeg godt i gang med studiet?