Studiestart på kommunikation og it – Københavns Universitet

Studiestart på kommunikation og it

Hvis du bliver optaget på kommunikation og it, vil du have god tid til at forberede dig på studiestarten. Når du takker ja til studiepladsen, får du automatisk besked om alt det, du skal vide om den første tid på din nye uddannelse.

Dine første dage på uddannelsen – introugen i uge 35

Når du starter på kommunikation og it, bliver du modtaget af et hold af ældre studerende, såkaldte tutorer. Du møder dine tutorer første gang i forbindelse med et stort studiestartsarrangement midt i august, som studenterrådet  holder for alle nye studerende på Københavns Universitet.

Selve introugen ligger i uge 35. Her har tutorerne sammen med studievejledningen planlagt aktiviteter, der skal give dig en god start på uddannelsen. Der vil både være sociale aktiviteter, så du lærer dine nye medstuderende godt at kende, og faglige oplæg fra underviserne på uddannelsen.

Det er universitetets politik, at alkohol skal holdes helt uden for det sociale og faglige program for nye studerende i dagstimerne.

Det er ikke obligatorisk at deltage i intro-ugen, men det anbefales at deltage for at få den bedst mulige start på dit nye studie.


Hør to tutorer fortælle om introugen på uddannelserne på Det Humanistiske Fakultet.

Hyttetur

Hele årgangen tager på hyttetur i umiddelbar forlængelse af introugen. Det er en weekendtur med spændene spil, udfordringer, konkurrencer, fester, lege, hygge m.v.. Hvor introugen tager udgangspunkt i det faglige studieliv, fokuserer hytteturen på det sociale. Det er tutorerne, der planlægger og afholder hytteturen med fokus på, at alle skal kunne være med og have en rar og hyggelig tur. 

Din første undervisning

Undervisningen begynder i uge 36. Du får mere at vide om pensum og køb af bøger i introugen. På første semester skal du have kurserne:

  • Grundlæggende kommunikationsteori
  • Grundlæggende datalogi

Læs mere om undervisningen her.