Studieliv

Studielivet på SCIENCE er helt unikt – både hvad angår de fysiske og faglige rammer. Haven, som er tilknyttet campusområdet på Frederiksberg, er velbesøgt af såvel studerende som lokalbefolkningen. I sommerhalvåret kan man desuden slå et smut forbi drivhuscaféen Væksthuset, som blandt andet byder på friskbrygget kaffe og nysmurte sandwich.

Som studerende har du mulighed for at blive tilknyttet studenterforeninger af mere eller mindre faglig karakter. Uanset om dine interesser falder inden for korsang, jagt, løsning af ligninger eller noget helt fjerde, er der en forening for dig. 

Fakultetet har hele tiden mange internationale studerende, der er med til at skabe et dynamisk og spændende studieliv, som du også vil indgå i. Du har også rig mulighed for at rejse ud i forbindelse med uddannelsen.

Studiestart på landskabsarkitektur

Når du starter på landskabsarkitektur, får du en god introduktion til både studielivet og alt det praktiske, du skal vide om uddannelsen.

Læs mere om studiestarten på landskabsarkitektur her >>

Vil du høre fra en studerende, hvordan det er at læse landskabsarkitektur og bydesign på SCIENCE? Så kan du læse et interview med studerende Laura Kirstine Mølbak Vangsgaard.