Studieliv

Du læser til landskabsarkitekt på Københavns Universitets Frederiksberg Campus. Her danner fredagsbaren A-vej ramme om socialt samvær med andre landskabsarkitektstuderende og de øvrige studerende på campus. I sommerhalvåret er der også mange, der mødes i den gamle have med drivhuscafeén Væksthuset.

Som studerende får du hver semester tildelt et skrivebord på en af de otte studiesale, der er omdrejningspunktet for undervisningen. Det er også i disse lokaler, at landskabsarkitektstuderende holder deres egne fester og sociale arrangementer som supplement til de fælles på campus.

Foreningen af Landskabsarkitekstuderende (FLS) arrangerer den årlige julefrokost og Skillafesten (forårsfest). Foreningen har et SOFA-udvalg (sociale- og faglige arrangementer), som arrangerer løbende debatter, forelæsninger og meget andet.

Foruden studiesalene findes der et modelværksted, et PC-center og et Repro-center, hvor du kan printe, plotte og fotografere. Lokalerne danner tilsammen de primære fysiske rammer for dine studier, og du kan med et nøglekort bruge faciliteterne, også når der ikke lige er forelæsninger eller øvelser.

Som studerende får du rabat på medlemskab af foreningen Danske Landskabsarkitekter (DL) og dermed adgang til faglige arrangementer med praktiserende landskabsarkitekter. Som medlem får du desuden fagbladet Landskab tilsendt.

Studiestart på landskabsarkitektur

Når du starter på landskabsarkitektur, får du en god introduktion til både studielivet og alt det praktiske, du skal vide om uddannelsen.

Læs mere om studiestarten på landskabsarkitektur her >>