Besøg miljø- og fødevareøkonomi

Du har flere muligheder for at besøge os på miljø- og fødevareøkonomi. Her kan du få en forsmag på uddannelsen og studiemiljøet.

Online Åbent Hus på Zoom onsdag d. 30. juni

Hør et oplæg om uddannelsen. Find ud af, hvad forskellen er på miljø- og fødevareøkonomi og andre økonomiuddannelser på universitetsniveau. Spørg om alt det, du er i tvivl om. Du møder viceinstitutleder Per Svejstrup Hansen og en studerende fra uddannelsen.

Program

Kl. 11:00 Oplæg om uddannelsen og forskellen på de forskellige økonomiuddannelser.
Kl. 11:30 Vi svarer på dine spørgsmål.
Kl. 12:30 Tak for i dag.

Online Åbent Hus bliver holdt i Zoom. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Klik på linket herunder for at deltage:

Du kan vælge at køre mødet direkte fra browseren eller klikke på ”download and run Zoom”. Det tager ganske kort tid, men vi anbefaler, at du logger på 5-10 minutter inden arrangementet starter, så du er sikker på, at teknikken kører.

Link til eventet på Facebook >>

Bliv studerende for en dag

Oplev en dag i livet som studerende på uddannelsen, inden du beslutter dig for om det er noget for dig. Du kan opleve studiemiljøet, snuse til det faglige, tjekke kantinen ud og spørge nuværende studerende om alt mellem himmel og jord – næsten!

Læs mere om at blive studerende for en dag

Studiepraktik

Studiepraktik er en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på fakultetet om fx studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for praktik- og udlandsophold m.m.

Læs mere om studiepraktik