Besøg os - Bachelor i nanoscience – Københavns Universitet

Nanoscience > Besøg os

Læs om de forskellige muligheder for at besøge bacheloruddannelsen i nanoscience på Københavns Universitet i forbindelse med åbent hus, som studerende for en dag, som tre-dags studiepraktikant og med din gymnasieklasse via besøgsordningen. Vi holder fysisk til på Nano-Science Center på Nørre Campus i København.

Åbent Hus

Kom helt tæt på studiemiljøet på nanoscience, når vi inviterer til Åbent Hus hvert år i uge 9. Ved Åbent Hus kan du høre oplæg og få en snak med studievejledere om indholdet på uddannelsen, studievalg, studieformer, udlandsophold, fremtidige beskæftigelsesmuligheder, optagelsesregler osv.

Læs mere om Åbent Hus

Opfølgningsarrangement

Mandag den 24. april 2017 kl. 17-19 holder vi et arrangement for dig som overvejer at læse nanoscience. Du møder undervisere og studerende og resten af holdet bag uddannelsen. Efter oplæg spiser vi pizza. Klik og læs mere om arrangementet på Facebook

Bliv studerende for en dag

Oplev en dag i livet som "nano". Du kan opleve studiemiljøet, snuse til det faglige, tjekke kantinen og campus ud og spørge nuværende studerende om alt mellem himmel og jord - næsten!

Læs mere om at blive studerende for en dag

Studiepraktik

Studiepraktik er en unik mulighed for at møde på campus i 3 dage, følge undervisning, stille spørgsmål til både studerende og undervisere på uddannelsen om studier og fritid, karriere og mulighed for praktik- og udlandsophold.

Se program for studiepraktik i 2016

Læs mere om studiepraktik