Studieliv

Det at gå på universitetet adskiller sig på mange måder fra din nuværende tilværelse, det værende gymnasieelev eller andet. Denne side er lavet for at give dig et indblik i nogle af de elementer, der tilsammen danner ramme for det at læse nanoscience på Københavns Universitet. I menuen til venstre kan du læse mere om studiepolitik, begivenheder, alumneforening mm.

Studiestart på nanoscience

Når du starter på nanoscience, får du en god introduktion til både studielivet og alt det praktiske, du skal vide om uddannelsen.

Læs mere om studiestarten på nanoscience her >>

Internationalt miljø

Noget af det første du vil lægge mærke til som ny studerende på Nano-Science Center er nok, at mange opslag er på engelsk, ligesom der bliver talt engelsk, kinesisk og fransk på gangene. Næsten halvdelen af alle de forskere, der er tilknyttet Nano-Science Center kommer nemlig fra udlandet. Det giver et spændende miljø og netværk i en stor del af verden.

Som studerende på nanoscience bliver du en del af en forskningsgruppe, når du skal lave din bacheloropgave. Her finder du i samarbejde med en gruppe en problemstilling, som du har lyst til at arbejde med og løser den med supervision fra en forsker. Du kan læse mere om forskningen her.