Studiestart på odontologi

Vi er i fuld gang med at planlægge din studiestart i august, og vi glæder os meget til at tage imod dig og dine medstuderende!

I studiestarten bliver du introduceret til din nye uddannelse og til livet som studerende på Københavns Universitet. Her vil du blandt andet

  • høre om de forskellige kurser, du skal have
  • blive rustet til alt det praktiske, du skal have på plads inden kursusstart
  • lære om studielivet og -miljøet på uddannelsen
  • møde dine nye medstuderende og undervisere.


Studiestarten starter online, så snart du takker ja til din studieplads

Du får adgang til dit online studiestartsrum d. 5. august. Her kan du med det samme tage hul på første del af vores online introduktion, der skridt for skridt guider dig igennem alt det, du skal vide for at få en god start på din nye uddannelse.

Introdage og rustur i uge 34

I uge 34 har vi planlagt en række sjove og informative aktiviteter på campus, der klæder dig på både fagligt og socialt til studielivet. Du møder op til to introdage på campus, mandag d. 23. og tirsdag d. 24. august. I løbet af tirsdagen drager vi afsted på rustur og vender tilbage fredag d. 27. august.

Dine rusvejledere tager godt imod dig

Du og dine medstuderende bliver helt fra start taget godt imod af en gruppe rusvejledere, der allerede går på din uddannelse. De glæder sig til at møde dig og står klar til at hjælpe, hvis du har et spørgsmål. Du møder dem både online via studiestartsrummet og på campus og rustur i uge 34.

Dine tutorer hjælper dig i gang på uddannelsen

Når undervisningen begynder, tager dine tutorer over fra rusvejlederne. Tutorerne er ældre studerende på din uddannelse og vil hjælpe dig godt i gang på din uddannelse. De vil introducere dig til dine kurser og hjælpe dig i gang med studierne, svare på spørgsmål om stort og småt og sørge for sociale aktiviteter på dit hold.

Din første undervisning ligger i uge 35

På odontologiuddannelsen begynder du allerede undervisning onsdag i uge 35. Du starter med kurserne Introduktionskursus, Førstehjælpskursus og Basal humanbiologi og cellens kemiske komponenter. Læs mere om kurserne på uddannelsen under Undervisning og opbygning.