Besøg os - Bachelor i økonomi – Københavns Universitet

Økonomi > Besøg os

Besøg os

Der er flere forskellige tilbud til dig, der har lyst til at vide mere om polit-studiet - økonomiuddannelsen ved Københavns Universitet.

Åbent hus

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet holder åbent hus hvert år i februar/marts måned.

Læs mere om Åbent Hus-arrangementet her.

Bliv studerende for en dag

Studerende for en dag er din chance for at opleve en dag som studerende på økonomiuddannelsen og prøve studielivet, inden du tager den endelige beslutning. Du kan f.eks. få en fornemmelse af det faglige niveau, miljøet på studiet og stille dine spørgsmål om studielivet direkte til de studerende. Hvis det vil være mere trygt for dig, så tag en ven/veninde med.

Læs mere om at blive studerende for en dag samt tilmelding her.

Besøgsordningen

Økonomistudiet har en besøgsordning for gymnasieskolen, hvor hele klasser kan besøge instituttet, høre en forelæsning og diskutere et emne med én af vore undervisere, samt høre et kort oplæg om livet som studerende ved polit-studiet af én af vore egne studerende.

Læs mere om besøgsordningen her.


Studiepraktik

Du har som gymnasieskoleelev mulighed for at tage et studiepraktikforløb.

Studiepraktikopholdet giver dig en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på polit-studiet om fx. studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for udlandsophold m.m.

Under praktikopholdet følger du et specielt tilrettelagt praktikprogram. Du får afprøvet livet som studerende ved at følge forelæsninger og deltage i almindelig holdundervisning samt ekstra timer specialet tilrettelagt for dig.

Læs mere om studiepraktik på Økonomisk Instituts hjemmeside.

Studievejledningen

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak om studiet hos vores studievejledere.

Læs mere om studievejledningens åbningstider her.