Besøg os

Professor David Dreyer Lassen fortæller om ulighed.

Du har flere forskellige muligheder for at lære os bedre at kende.

Åbent hus

Vi holder åbent hus hvert år i februar og marts måned. Læs mere om åbent hus her.

Bliv studerende for en dag

Kom og oplev en dag som studerende på økonomiuddannelsen og prøv studielivet. Du kan f.eks. få en fornemmelse af det faglige niveau, miljøet på studiet og stille dine spørgsmål om studielivet direkte til de studerende. Du er velkommen til at tage en ven/veninde med.

Læs mere om at blive studerende for en dag og tilmelding her.

Besøgsordning

Vores forskere og undervisere vil meget gerne dele deres viden samt nyeste forskningsresultater med folk uden for universitetets mure. Besøgsordningen giver dig og din gymnasie-, HF-, HTX, eller HHX-klasse mulighed for at komme på besøg og diskutere et økonomisk emne med en forsker/underviser.

Gå til besøgsordningens hjemmeside her.

Studiepraktik for gymnasieelever

Hvis du er gymnasieelev, kan du tage et studiepraktikforløb. Det giver dig en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på økonomistudiet om f.eks. studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for udlandsophold m.m.

Under praktikopholdet følger du et specielt tilrettelagt praktikprogram. Du får afprøvet livet som studerende ved at følge forelæsninger og deltage i almindelig holdundervisning samt ekstra timer specialet tilrettelagt for dig.

Læs mere om studiepraktik her.

Studievejledningen

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak om studiet hos vores studievejledere.

Se studievejledningens åbningstider her.