Studiestart på sociologi

Studerende i en af gårdene på CSS

Hvis du vælger at søge optagelse på bacheloruddannelsen i sociologi og bliver optaget på studiet, vil du have god tid til at forberede dig på studiestarten. Når du takker ja til studiepladsen, får du automatisk besked, om alt det du skal vide om den første tid på din nye uddannelse. Foto: Jens Martin Lindhe

Dine første dage på uddannelsen: Introforløbet i uge 34+35

Som ny studerende på bacheloruddannelsen i Sociologi bydes du velkommen med et 5-dages introforløb i uge 34+35.

Introforløbet organiseres af tutorer, som er frivillige ældre studerende. De har sammensat et spændende forløb til dig med introduktion til din uddannelse, sociale aktiviteter og gode tips til livet som studerende.

I introforløbet bliver du vist rundt på Center for Sundhed og Samfund (CSS), som er dit campus-område, hvor al undervisningen foregår. Tutorerne vil bl.a. vise dig, hvor du kan købe bøger, hvor der er læsesale, studenterdrevne cafeer og kantiner. De vil også vise dig dit skema og fortælle om kurserne og eksamenerne på dit 1. semester.

Tutorerne står for at lave læsegrupper til alle i introforløbet. Læsegrupper er en god mulighed for at sparre med andre studerende om pensum, eksamensopgaver eller studielivet generelt. Tutorerne hjælper til med at få læsegrupperne i gang og deler også gerne ud af deres egne erfaringer.

Rustur

Rusturen, der arrangeres af tutorerne, er altid en stor oplevelse for nye studerende, og der er plads til alle. Fællesskab og hygge står højt på listen, da rusturen er lavet til at ryste dig og dine medstuderende godt sammen, men der også er plads til lidt fagligt indimellem.

Du skal tilmelde dig rusturen til tutorerne og vil få nærmere information i introbrevet, som du vil modtage i starten af august.

Din første undervisning starter i uge 36

Som ny på bacheloruddannelsen i Sociologi skal tutorerne nok sætte dig godt ind i dine kommende kurser på 1. semester.

Hvis du inden introforløbet har lyst til at læse mere om dine kurser på 1. semester, så kan du kigge under Undervisning og Opbygning i venstremenuen. Der finder du også et link til kursuskataloget, hvor du kan søge på alle kurser og læse deres kursusbeskrivelser.

Find al information på studiestartssiderne

Studiestartssiderne er der, hvor vi har samlet al den vigtige information om de første uger på uddannelsen. Du finder studiestartsiderne på samf.ku.dk/studiestart