Sociale og faglige fællesskaber

KU har fokus på det sociale og faglige

Når du møder op første dag tager frivillige studerende godt i mod dig, og sørger for at du og dine medstuderende lærer hinanden godt at kende i trygge rammer. Selvom et universitetsstudie kræver stor selvstændighed, er du ikke overladt til dig selv.

På nogen uddannelser tager man på hyttetur, mens man på andre uddannelser bliver hjemme på campus. I begge tilfælde får du en god introduktion til studiet og får al den insiderviden du har brug for, for at komme godt i gang med dit studie.

Studiemiljø, foreninger og klubber

Du kan engagere dig fagligt og socialt i en lang række aktiviteter og møde andre studerende i klubber og foreninger på Københavns Universitets 4 campusser

Aktiviteterne strækker sig fra studenterrevyer, café og festudvalg til studenterpolitik, idræt og filmklubber. 

Vil du have indflydelse på dagligdagen på dit studie, kan du vælge at være aktiv i studenterpolitik og valgte råd, nævn eller faglige udvalg på uddannelsen. 

Du kan også dyrke andre interesser gennem foreningslivet på KU, hvor du får mulighed for at møde studerende fra andre uddannelser, som interesserer sig for de samme ting som dig. Du får meget mere information om KU's foreningsliv i løbet af din studiestart.