Studiestart på Københavns Universitet

Du bliver taget godt imod

Alle uddannelser på Københavns Universitet glæder sig studiestarten. Uddannelserne og frivillige studerende starter allerede planlægningen af din studiestart i foråret. Den bliver fyldt med aktiviteter, hvor du på en sjov måde får en masse viden om dit nye studie og alle de muligheder, du har som studerende.

Der vil være fysiske aktiviteter, hvor du kommer til at møde dine medstuderende på campusområderne, og der vil være onlineaktiviteter fx på læringsplatformen Absalon.

Det vigtigste for os er, at du kommer godt i gang med din nye uddannelse, får en god introduktion til det faglige, men også at du kommer til at lære dine medstuderende at kende.

Hvis du har en eller flere funktionsnedsættelser, en diagnose eller et handicap, kan du læse om dine muligheder for at få støtte og hjælpemidler til under Særlig støtte og SPS.

Hvornår er der studiestart?

På de fleste uddannelser er der introforløb i uge 35. Du kan se hvornår under den enkelte uddannelse (under studieliv). Selve undervisningen starter i første uge af september. 

Der er både sociale og faglige aktiviteter i studiestarten, hvor du lærer de andre nye studerende at kende.
Alkohol ikke er en del af det sociale og faglige program i dagtimerne.

Det er ikke obligatorisk at deltage i introforløbet, men vi anbefaler det, så du får den bedst mulige start på dit nye studie.