Besøg KU

FOKUS.ku.dk har vi samlet alle de tilbud, vi har til dig om at besøge Københavns Universitet. Du bl.a. finde tilbud om at komme på besøg som ”studerende for en dag”, finde hjælp til SRP, se hvor du kan komme i studiepraktik og meget andet. Kom på besøg og få et indtryk af de faglige og sociale rammer, og se om de matcher dine forventninger. Jo mere dine forventninger til et studie stemmer overens med virkeligheden på uddannelsen – jo tætter er du på et godt studievalg.

Find alle tilbud om at besøge KU på fokus.ku.dk

Studerende for en dag

OBS: På grund af Covid-19 situationen gennemføres der pt. ikke studerende for en dag arrangementer fysisk på Københavns Universitet.

Som studerende for en dag kan du opleve universitetet indefra og være med i faglige og sociale aktiviteter på en af de uddannelser, du overvejer. På flere af vores uddannelser kan du komme med til en forelæsning og tale med de studerende om uddannelsen. Se tilbud på fokus.ku.dk 

Studiepraktik

Prøv en uddannelse du overvejer, og find ud af om Københavns Universitet er noget for dig. På flere af vores uddannelser kan du som 3.g'er eller færdig student komme i 3 dages praktik. grundet coronavirus er studiepraktik i efteråret 2020 virtuelt. Studiepraktikken er onsdag-fredag i uge 43

Åbent Hus

Alle uddannelser på Københavns Universitet holder Åbent Hus i uge 9. Kig forbi!

Følg studerende på Instagram

Hver uge fortæller en ny studerende om sin uddannelse på @KUstudieliv og svarer på spørgsmål om studiet. Følg de studerende på Instagram.com/kustudieliv og spørg om stort og småt.