Besøg KU

Besøg KU og få et indtryk af de faglige og sociale rammer, så du kan se om uddannelsen matcher dine forventninger. Jo mere dine forventninger til et studie stemmer overens med virkeligheden på uddannelsen, jo tættere er du på et godt studievalg.

Du kan normalt besøge KU hele året til forskellige arrangementer. Grundet Covid-19 situationen, er der kun få muligheder for at besøge KU's 4 campus fysisk, men du kan stadig møde os fx til Åbent Hus Online i uge 9.

FOKUS.ku.dk har vi samlet alle de tilbud, vi har til dig om at besøge Københavns Universitet. Du bl.a. finde tilbud om at komme på besøg som ”studerende for en dag”, finde hjælp til SRP, se hvor du kan komme i studiepraktik og meget andet. 

Åbent Hus Online 

KOM til Åbent Hus i uge 9, online! Mød studerende og undervisere på alle vores bacheloruddannelser. Programmet bliver løbende opdateret på aabenthus.ku.dk.

Studerende for en dag

Som studerende for en dag kan du opleve universitetet indefra og være med i faglige og sociale aktiviteter på en af de uddannelser, du overvejer. På nogle uddannelser kan du komme med til en forelæsning og tale med de studerende om uddannelsen. På grund af Covid-19 situationen kan vi desværre ikke tilbyde et fysisk møde med universitetet, det foregår i stedet online. Se tilbud på fokus.ku.dk 

Studiepraktik

Prøv en uddannelse du overvejer, og find ud af om Københavns Universitet er noget for dig. På flere af vores uddannelser kan du som 3.g'er eller færdig student komme i 3 dages praktik. grundet coronavirus er studiepraktik i efteråret 2020 virtuelt. Studiepraktikken er onsdag-fredag i uge 43

Følg studerende på Instagram

Hver uge fortæller en ny studerende om sin uddannelse på @KUstudieliv og svarer på spørgsmål om studiet. Følg de studerende på Instagram.com/kustudieliv og spørg om stort og småt.

Find alle tilbud om at besøge KU på fokus.ku.dk