Studiestart på teater- og performancestudier

Hvis du bliver optaget på teater- og performancestudier, vil du have god tid til at forberede dig på studiestarten. Når du takker ja til studiepladsen, får du automatisk besked om alt det, du skal vide om den første tid på din nye uddannelse.

Dine første dage på uddannelsen - uge 34 og 35

Når du begynder på dit nye studie på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (i daglig tale IKK), vil du først møde tutorerne på dit studie. Tutorerne er studerende fra dit eget fag, som igennem den første tid vil introducere dig til både den faglige og sociale side af dit studie. Det er en god ide, at du går aktivt ind i både det sociale og det faglige på dit studie, da al erfaring viser, at et godt socialt netværk på studiet er med til at sikre et godt studieliv.
Tutorerne på IKK samarbejder med hinanden og studievejledningen om at lave en god, sjov og informativ studiestart. Tutorerne vil i studiestarten præsentere de mange muligheder for at engagere sig i både dit fag og i dit studiemiljø.


Hør to tutorer fortælle om introugen på uddannelserne på Det Humanistiske Fakultet.

Hyttetur

Desuden står tutorerne for at lave en rustur i begyndelsen af dit studie. Formålet med turen er at de nye skal rystes sammen og lære hinanden at kende uden for undervisningen. Tutorerne planlægger turen og der er fokus på aktiviteter, hvor der er plads til alle. Der vil selvfølgelig forekomme sjove udfordringer og lege, men at undgå grænseoverskridende situationer er noget, vi prioriterer meget højt.

Din første undervisning

Undervisningen begynder i uge 36. På første semester skal du have kurserne

  • Samtidsteater og kulturteori
  • Teaterhistorie og analyse 1:
    Teaterhistorie og dramaturgi

Læs mere om undervisningen