Besøg urban landskabsingeniør

Du har forskellige muligheder for at besøge uddannelsen til urban landskabsingeniør. 

Til Åbent Hus kunne du møde Eline og Frederik, som læser til urban landskabsingeniør. I videoen fortæller de om uddannelsen.

Kvote 1 infomøde: Skovskolens 3 professions-bacheloruddannelser

5. juli er frist for kvote 1 ansøgninger. Tag med på online infomøde på Skovskolen.

  • Interesserer du dig for skov, klima og biodiversitet?
  • Har du lyst til at skabe grønne byrum med plads til mennesker?
  • Eller brænder du for formidling af naturoplevelser og kulturarv?

På Skovskolen kan du tage en professionsbachelor som enten skov- og landskabsingeniør, urban landskabsingeniør eller natur- og kulturformidler.

Deltag i Skovskolens infomøde på Zoom tirsdag den 23. maj kl. 19 og få mere at vide om fag, jobmuligheder og studieliv på de tre uddannelser.

Tilmeld dig her – så sender vi dig et link inden mødet. Vi ses!

 

Bliv studerende for en dag

Oplev en dag i livet som studerende på urban landskabsingeniør, inden du beslutter dig for, om det er noget for dig. Du kan opleve studiemiljøet, snuse til det faglige, tjekke maden ud og spørge nuværende studerende om alt mellem himmel og jord.

 

Studiepraktik

Studiepraktik er en unik mulighed for at møde og stille spørgsmål til både studerende og undervisere på uddannelsen om fx studier og fritid, karrieremuligheder, mulighed for praktik- og udlandsophold m.m.


3 logoer af Zealand, Roskilde Tekniske Skole og Københavns Universitet

Urban landskabsingeniør udbydes af Zealand - Sjællands Erhvervsakademi i samarbejde med Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (Skovskolen) på Københavns Universitet og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde.