Aktuelt om kandidatuddannelserne

Ny kandidatuddannelse: Social Datavidenskab

Med en kandidatuddannelse i social datavidenskab får du en solid samfundsvidenskabelig uddannelse kombineret med viden datavidenskabelige værktøjer som fx maskinlæring og predictive analytics. Du bliver i stand til at identificere, vurdere og løse samfunds- og erhvervsmæssige problemer i den digitale tidsalder. Læs mere på uddannelsens side.

Ny, engelsksproget kandidatuddannelse i neurovidenskab

Neurovidenskab er en teoretisk og eksperimentel kandidatuddannelse, der kvalificerer dig som neurovidenskabelig specialist i hjernens celler, deres kredsløb og højere hjernefunktioner. Se video og læs mere på uddannelsens side.

Ny uddannelse på KU: Kandidat i STEM-undervisning

Vil du ruste børn og unge til fremtidens udfordringer? På kandidatuddannelsen i STEM-undervisning får du kompetencer til at udvikle den naturvidenskabelige undervisning i grundskolenLæs mere på uddannelsens side, hvor du bl.a. finder adgangskrav, ansøgningsfrister og andre praktiske informationer.

Nyt, udvidet retskrav til kandidatuddannelser

Som bachelor behøver du ikke længere fortsætte direkte med studierne for at blive optaget på det kandidatstudie, du har retskrav på – du kan nemlig bevare dit retskrav i op til tre år.