Besøg uddannelserne – Københavns Universitet

Kandidatuddannelser > Kandidatuddannelser > Besøg uddannelserne

Besøg kandidatuddannelserne

Har du en bacheloruddannelse eller en anden adgangsgivende videregående uddannelse? Og går du med overvejelser om, hvilken 2-årig kandidatuddannelse du vil læse videre på? Så har du gode muligheder for at blive klogere på den eller de kandidatuddannelser, som du er interesseret i.

Åbent Hus og informationsarrangementer

Hvert år holder mange af kandidatuddannelserne Åbent Hus og informationsarrangementer op til ansøgningsfristen den 1. marts, og arrangementerne ligger i februar. Arrangementerne giver bl.a. mulighed for at tale med nuværende studerende, undervisere, faglige vejledere og studievejledere.

Studerende for en dag

På mange af uddannelserne har du mulighed for at prøve at være studerende for en dag. Her kan du opleve universitetet indefra, og du kan få et indblik i, hvordan det er at læse en kandidatuddannelse på KU. 

Find de uddannelser, du overvejer og læs mere under Besøg os eller Kontakt

Film om studielivet og valg af uddannelse

Du kan også se film med studerende og studie- og karrierevejledere, som fortæller om det at være kandidatstuderende på KU. De studerende fortæller bl.a. om det at skifte fra et andet universitet, undervisningen, studiejob, udlandsophold og meget andet. Studie- og karrierevejlederne giver gode råd til, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med dit valg af uddannelse. 

Spørg kandidater fra KU på Instagram

Instagram-profilen @KUkarriere kan du hver uge møde en ny kandidat fra KU, som fortæller om, hvilke karrieremuligheder de har med en kandidatuddannelse fra KU.