Kandidat Åbent Hus

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet holder Åbent Hus med informationsmøder om udvalgte samfundsvidenskabelige kandidatuddannelser den 20. februar 2020 kl 15.00-17.30 på Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, 1353 København K, bygning 35.

Arrangementet er for dig, der læser eller har afsluttet en bacheloruddannelse eller en anden videregående uddannelse, og som nu overvejer, hvilken 2-årig kandidatuddannelse du vil læse videre på.

Program for Kandidat Åbent Hus

15.15-16.15

Vælg et oplæg om: 

Information om uddannelser kommer snart

16.15-16.30 

Kaffepause

16.30-17.30 

Vælg et oplæg om (evt. gentagelse): 

Information om uddannelser kommer snart

Flere muligheder for valg af kandidatuddannelse

Til Kandidat Åbent Hus kan du møde flere forskellige kandidatuddannelser, som vi tilbyder på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og MA African Studies, der udbydes på Det Teologiske fakultet.

Uddannelserne holder nogle korte uddannelsesoplæg. Når uddannelserne har holdt oplæg, kan du stille spørgsmål til de uddannelser du er interesseret i at høre mere om. Oplæggene afholdes på engelsk medmindre andet er beskrevet ovenfor.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til Åbent Hus på kandidatuddannelserne, er du velkommen til at kontakte os i studievejledningerne i Studenterservice.