Kandidat i dansk

Kirsten Ida er viceforstander på Roskilde Festivals Højskole. Hør, hvordan hendes store passion for kulturformidling og demokratiet fik hende på sporet af sit job. 

På kandidaten i dansk kan du skabe din egen unikke uddannelse. Du kan specialisere dig inden for kommunikation og formidling, medier, litteratur, sprog, dansk som andetsprog – det er dig, der sætter retningen.

Med en kandidat i dansk bliver du en stærk sprogmager og formidler, du får kompetencer til at identificere, analysere og kommunikere problemstillinger i en social, kulturel og mediemæssig sammenhæng. Det er kompetencer, der er efterspurgte inden for kommunikationsbranchen, i kulturlivet, i uddannelsesverdenen, i det private erhvervsliv og mange andre steder.

Når du vælger kurser på kandidatuddannelsen i dansk, skaber du samtidig din egen unikke faglighed, som du har mulighed for at prøve af ved at tage i praktik i et semester. Tidligere har kandidatstuderende på dansk være i praktik så forskellige steder som Psykiatrifonden, Represented by Bloggers Delight og Forlaget Gladiator. Du kan også kombinere dansk med andre fagområder enten via dit tilvalg eller dit sidefag.

Læs mere om uddannelsens faglige profil og jobmuligheder.