Projektorienteret forløb

Du har mulighed for at tage op til et kvart år af din kandidatuddannelse som et projektorienteret forløb enten i Danmark eller udlandet.

At afprøve dine kompetencer i praksis i et projektorienteret forløb i løbet af studietiden er et meget nærliggende redskab til at få viden, erfaring og kontakter til arbejdsmarkedet. Det kan give dig nye perspektiver på din uddannelse og dermed gøre dig mere bevidst om præcis dine faglige styrker og kvaliteter.

For at sikre at der bliver en sammenhæng mellem det projektorienterede forløb og din øvrige uddannelse skal du, inden du tager et projektorienteret forløb, have en vejleder, der hjælper dig med faglig vejledning, godkender den virksomhed eller organisation, du skal ud i, og vejleder under forløbet og ved den afsluttende eksamen.

I slutningen af det projektorienterede forløb skal du have tid til at udarbejde en afsluttende projektrapport med analytisk-teoretiske elementer som en del af forløbets opgaver. Efter du har gennemført eksamen, tæller det projektorienterede forløb som en del af dit studium.