Individuel specialisering

På den individuelle specialisering kan du sammensætte dine egne kurser og kompetencer og fx vælge at specialisere dig i en disciplin som teknologi, kvalitet, mikrobiologi eller kemi.

Du kan også vælge at koncentrere sig om eksempelvis produktudvikling med fokus på en bestemt råvare, for eksempel fisk, korn, frugt eller grøntsager. Fødevareindustrien arbejder løbende med at udvikle nye produkter, som tilpasser sig forbrugernes smag og ønsker. For tiden er der stor efterspørgsel på velsmagende retter, som er lette at lave færdige hjemme, og som samtidig er sunde.

Speciale
Du slutter din kandidatuddannelse med at skrive et speciale, som er et større skriftligt arbejde, der svarer til 30 ECTS. Specialet skal skrives indenfor områderne fødevarevidenskab eller fødevareteknologi.

Opbygning

Den individuelle specialisering kan være opbygget som i nedenstående skemaer. Du vælger selv dine begrænset valgfrie kurser fra listen nederst på siden.

Blok 1 Blok 2 Blok 3 Blok 4
1. år Food Quality Management and Control Food Processing
2. år Short Thematic Course in Food Science and Technology Speciale

 

Hvis du vælger at starte uddannelsen i februar, forløber uddannelsen således:

Blok 3 Blok 4 Blok 1 Blok 2
1. år Food Processing Food Quality Management and Control Short Thematic Course in Food Science and Technology
2. år Speciale

 

     Obligatorisk kursus
     Begrænset valgfrit kursus
     Valgfrit kursus

Begrænset valgfrie kurser

Du skal vælge dine begrænset valgfrie kurser fra listen herunder. Klik på kursusnavnet for at se en nærmere beskrivelse af kursets indhold.

* Kurset kan ikke tages sammen med det valgfrie kursus Applied Cool Climate Viticulture